Att starta dagen...

Tors 29 sep
Att starta dagen med en huvudvärks tablett känns sådär. Har haft ont i huvudet ett par dagar, äter och dricker som jag ska men jobbar galet mkt och är ständigt trött.
Kl 20 på kvällen sitter jag och halvsover...om jag sitter ner annars flyger jag runt och fejjar.
Jag orkar ingenting, sover så fort jag får chansen

Länge sedan

tis 27 sep
 
Kors i taket, jag skriver ett inlägg här via min dator. Har bara bloggat via mobilen ett tag nu då det har hänt något med datorn. Tycker att det är tråkigt att blogga via mobilen, det blir inte samma känsla. Men peppar nu verkar det fungera. Datorn hänger sig hela tiden och ärsuperseg trots alla försök jag har gjort för att fixa den. Är ingen mac- specialist heller så jag gör säkert något fel.
 
Ny vecka och sm vanligt en hel del att göra. Idag är det avslutning på Joeys fotbollsträning så jag får köra direkt från jobbet dit. 
 
I helgen var vi på dragrace och andra raceing lopp. Första gången jag såg sådant live och det var grymt kul. 

Lättad

Mån 19 sep
Nu har vår tyska åkt hem och vår familj kan återgå till våra rutiner och förhoppningsvis en lugnare vecka.
I fredags åkte jag, Billy och Maria upp till Karlstad efter jobbet. Resan tog cirka 4 timmar och det var mkt längre än vad jag trodde.
Väl framme checkade vi in på det mest konstiga, sketna, komiska hotel jag någonsin har bott på, Karlstad City Hostel. Nu kan man ju skratta åt det men det var verkligen inget trevligt ställe. Vi gick till O'Learys, åt mat och drack öl, tittade på Liverpools match.
På morgonen fick vi petat i oss den taniga frukosten och sen iväg till Tjurruset. Vi fick i oss hamburgare och läsk innan loppet och sen var vi iväg. Det var det roligaste loppet jag har genomfört, första gången i mitt liv som jag springer mer än en mil. Loppet kan ha legat på runt 1,1 1,2 mil i terräng, lera, koskit, hinderbana...
Igår kväll var jag och mamma på Yvonnes föreläsning, Jag kommer aldrig mer att vara tyst( om sexuellt utnyttjande av barn).
På dagen hann vi även med en liten sväng till Farmers market på Strömma farmlodge
Intensiv helg...