Frallor

Tors 23 feb

Snart var denna sportlovsvecka över och inte ett uns ledighet. Men det har gått bra å jobba. Tar igen ledigheten någon annan dag. 
Inget gott till kvällsmat idag så jag rörde snabbt ihop en deg som resulterade i nybakade frallor till kvällsfikat, smarrigt värre. Onyttigt✔️ Supergott✔️ Orkarintebrymigomattvaranyttig✔️

Skriv inläggstext 

That what friends are for...

ons 22 feb
 
Ingen bra vecka alls....frukosten har åkt hiss hundra tjugo gånger...upp och ned. Inte ens morgonkaffet har gått ner. Yrsel, kallsvettningar, hjärtklappning och detta förbannade illamående men men. Har varje morgon vaknat och tänkt hmmmmm..... - Är det magsjuka på gång eller? 
Men nej, det är nog något annat...
 
Det är då det finns vänner....
De som har skickat mess, varit glada och positiva...eller ringer. När jag säger att - Ja, jag orkar ju aldrig höra av mig längre. 
Varpå VÄNNEN svarar
- Jag vet det, det är därför som jag ringer dig
 
Eller de där barndomsvännerna som dyker upp i en "kris"situation och bara stöttar upp....
 
Wow
 
 

Då så...

Tis 21 feb

Får försöka få till ett inlägg det var ju ett tag sedan. Det har varit en del pluggande det sista, fick in en av många inlämningsuppgifter igår. Om tre veckor får jag respons på den och då ska redan nästa vara inne. Har en i den andra kursen som ska vara inne om lite mer än en vecka. 
Vi har firat Billys födelsedag. Utav oss fick han ett halsband och parfym. 
I fredags var vi jobbarkompisar hemma hos Carina på AW.
Annars händer det inte så mycket, byggmöte imorgon...
Jag e oftast väldigt trött och nu krånglar min mage också