Influensan from hell

måndag 26 feb
 
Vi har typ varit hemma hela februari....plånboken blev icke så fet denna löneomgång...
 
Jag har legat i influensa i nästan en vecka. Hög feber, värk i kroppen, halsont, hosta....kräkts allt typ.
 
När Ben and Jerry inte är gott, när man inte orkar resa sig upp ur soffan för att sätta i en film i DVD-spelaren, när man sover konstant i flera dagar, när man inte blir hungrig längre, när man inte duschar på 6 dagar. Ja, då kanske ni får en bild av hur vårt sportlov har sett ut. Tur i oturen var väl ändå att jag blev sjuk under sportlovet för då "saknades" jag inte lika mycket på jobbet.
 
Så fort jag började kvickna till så åkte Joey på skiten så denna veckan är det VAB istället. Snark, har inte varit på jobbet på över en vecka. Joey ha feber, hostar och är bombförkyld. Dock är han ju piggare på dagarna än vad jag har varit. 
 
I fredags var det bara för mig att ta mig i kragen och gå upp ur sängen. Jag och Alize hade biljetter tlll Göteborgs Horse Show och hotell. Packade en ryggsäck full av influensa övrlevnadskit (vi skämtade om det att jag var som ett vandrande apotek). 
 
Trots otroligt mycket antsrängning av att gå upp och ner i trapporna på scandinavium och fram och tillbaka på svenska mässan så hade vi det otroligt mysigt. 
 
Vi såg den internationella hoppningen med duktiga ryttare som Malin Baryard, Peder Fredricsson, Rolf- Göran Bengtsson m.fl
 
Och vi såg dressyren men Patrik Kittel och ett nytt världsrekord som sattes av en dansk ryttarinna. Det var en otroligt härlig stämning i scandinavium. 
 
Vi var helt slut när vi lade oss på hotellet på kvällen och på morgonen åt vi en god frukost och det blev lite shopping på stan. Dock orkade inte jag så mycket så Alize kompis Tllda kom dit så att jag kunde köra hem och flickorna kunde gå själva i stan och sedan ta tåget hem. 
 
Höll ju på att glömma. Förra fredagen så fyllde Billy år och förra söndagen så flyttade en ny familjemedlem hem till oss...katten Dave
 
 
 
 
 

Men på riktigt

mån 5 feb
 
Ligger hemma och är sjuk, både jag och Joey. Vi har typ sovit hela dagen. Nu har jag med väldigt dåligt samvete och en klump i magen bestämt mig för att inte jobba imorgon heller. Ska vara hemma tills jag blir frisk. 
 
Men visst känns det dumt och väldigt konstigt. Har läst igenom mina blogginlägg, inte alla utan de från februari månad. Jag har alltså varit sjuk minst en dag varje år i februari sen iaf 2010....det är liksom varje år åtta år på raken. Och då bloggade jag inte innan dess så det var säkert förut också.
 
På riktigt...det känns ju nästan pinsamt och overkligt. Hur kan man vara sjuk varje februari i såååå många år. Både jag och barnen. Det är pinsamt. 
 
Ja ja, inte mycket att göra åt och det är så surt. Blir kass lön denna månaden, dålig kost och troligtvis ingen träning. 
 
 

Mancold

sön 4 feb
 
Jisses, jag trodde att jag hade klarat mig...tänkte att detta året ska det banne mig inte bli en enda sjukdag eller vab i februari. 
 
Kände redan i fredags att mitt huvud var tungt och jag frös. Hade dock min tidiga fredag som infaller typ en gång varannan var tredje månad. Det var sååå skönt att kunna åka från jobbet strax efter kl 14. 
 
Jag och Joey åkte hem till min mormor och hälsade på. Hon lev såklart jätte glad när vi kom och dukade fram fika. Tänkte att det är ingen idé att jag säger att jag inte fikar längre...eller väldigt sällan iaf så jag åt mormors fika och njöt. 
 
Vi gjorde risotto och kyckling på kvällen och somnade tidigt som vanligt och jag var dunder förkyld. 
 
Lördag fortsatte sockerbehovet så det blev hemmagjord semla till fika här hemma. Känns tråkigt att allt föll denna helg. Men det får bli så nu när jag är sjuk. Frukosten har jag iaf hållt sund och hälsosam så det går nog fort att hitta tilbaka igen. Man måste få njuta av onyttigheter ibland. 
 
Jag låg mer eller mindre hela dagen i soffan, febrig och snorig. 
 
På kvällen kom Gaiden hit. Vi käkade lite ost, kex och frukt och sushi och tittade på Melodifestivalen. Billy är väldigt tveksam till melodifestivalen men vi andra tre hade det hur trevligt som helst. 
 
Idag har Joey haft en kompis här. Jag har packat och sorterat inför flytt. Jag har feber nu och är supersnorig så nu blir det soffhäng resten av kvällen