Semestern rullar på

lör 30 juni
Tänk att hela juni månad har passerat snart. Det går fort, lite väl fort. Önskar att sommaren hade en extra månad. Maj och Juni kommer väl att gå till historien vädermässigt för det var ju riktigt länge sedan som det var såhär fint väder. 
 
Vad har vi hittat på denna veckan? 
 
Det blev stranden i tisdags. Vi var där en stund då Joey tyckte det var tråkigt att bara ha sin mamma med sig. Men vi löste lite korsord och gjorde ett tappert försök till krabbfiske men inte en enda liten krabba ville nappa. 
 
Onsdag åkte jag och barnen till Kungsbacka där vi skulle lämna kaninen Tor som har bott hos oss ett tag. Han är en väldigt ilsken kanin vilket har gjort det nästan omöjligt för oss att hantera honom. Så nu skulle han få prova ett annat hem och se om det blir bättre. Vi fick låna en annan kanin, Ture. 
Ture är inte fin till utseendet men han är så gosig och kelen och kommer väldigt bra överens med katten. 
 
Vi tog en sväng om Ikea när vi ändå var i trakterna och fick äntligen inhandlat skohyllor. Hatthyllan var för tillfället slut så det blir att åka upp snart igen. 
På kvällen åkte vi med Tommy och Susie till Liseberg och lyssnade på Offspring. Det var kul med en sådan spontankväll. 
 
Torsdag var det slapp hemma. Byggde även ihop skohyllan och blev supernöjd med vår hall.
 
Igår, fredag så åkte vi till stranden och åt kvällsmat med vår familj och David och Frida och deras barn. Medans vi satt på stranden och pratade så badade barnen. Dock blev det så kallt när solen hade gått ned så vi åkte hem till David och Frida och drack kaffe. 
Där hände det sedan saker....deras katt fick kattungar. Katten är inte så gammal och hade det jobbigt. Vi fick sitta med henne och hjälpa den första bebisen ut. Jag fick klippa navelsträngen då den ej lossade av sig själv. Tyvärr klarade sig inte den första bebisen, vi gjorde allt för att massera igång hjärtat och få igång andningen men det gick inte. Det var så hemskt och vi ville verkligen inte ge upp men vi fick koncentrera oss på att hjälpa nästa bebis ut istället.
Då klockan blev mycket så var vi tvugna att åka hem men vi vet att det blev en liten kattbebis till iaf. 

Första semesterdagen...

tis 26 juni
 
Första dagen på semestern kunde knappast ha börjat bättre. Det är nog första gången i mitt liv som jag prickar in det fina vädret min första vecka. Vi har strålande sol och nu kl 10 på f.m är det 24 grader. 
 
Igår åkte jag och Susie med barnen till Halmstad där vi besökte Leo´s lekland, vilket jag varmt kan rekommendera. 
Det var superfräscht och stort och massor att göra. Vi vuxna lekte loss i parkour delen, så kul att klättra och leka med barnen där. 
 
Lunch intogs på donken vilket var barnens val. 
 
Vi var inne på Leo´s i FYRA TIMMAR!!! Barnen hade så kul. När vi körde hem svängde vi in till Sia och köpte glass.
 
Efter en lång härlig dag så landade vi i solen på Susies altan med en kopp kaffe i handen.
 
Idag får det nog bli stranden för här blir varmt idag, dock vill inte Joey gå ner till stranden hos oss som ligger knappt en kilometer nedanför oss utan han vill åka in till stan.
 
 
 

Sommar sommar sol igen...

sön 24 juni
 
Nu vart det sådär länge sedan som jag skrev igen. Vi har varit på sweden rock festival, vilket var grymt kul. Känns alltid så härligt när vi är där. Vi hade otroligt fint väder, det var tom lite för fint för det var så varmt så vi orkade inte ens gå på vissa konserter. Solen stekte så det var skönast att sitta i skuggan på campingen. 
 
Firat midsommar har vi också gjort med goa vänner. Det vart sill, lök, grädde, potatis ja allt som hör midsommar till. Vi hade med oss husvagnen då vi var hos Peter och Kajsa, det var mysigt att sova där. 
 
På morgonen bjöd Morten och Camilla oss på frukost ute på gräsmattan. 
 
Idag har mormor och mamma varit här ute hos oss. Vi har grejat mkt i trädgården och det börjar likna ett hem. 
 
Imorgon börjar min semester, under två veckor ska jag bara njuta