Buzzador

Jag har fått äran att prova en nutrilett produkt via Buzzador, nämligen smaken bluebarry acai almond
Riktigt god att ta på språng när man inte riktigt hinner äta något, lättare mellanmål
God att blanda ut i kvarg eller hälla på morgongröten
Smaken var väldigt somrig och påminde mig om blåbärsglass i rån/våffla
Dock hade jag velat ha lite mer blåbärssmak
(null)

(null)

(null)

Taggar: #nutrilett #buzzador;

Jisses

Fredag den 23 mars
 
Jisses nu är det redan fredag igen, veckorna springer iväg och om en månad så flyttar vi. Känns overkligt och jag som har varit ute i så god tid börjar nu känna mig rätt så stressad då det fortfarnde är väldigt mycket saker kvar som känns som att de inte rikitg går att placera.
 
Har slängt ut galet mycket till salu annonser då mkt möbler, lekasaker och kläder ska bort men jag tycker att det går trögt. Lägger ut väldigt billigt för att prutningen ska vara klar ändå prutar folk riktigt mkt så att det blir som att skänka bort det och de ställer väldigt konstiga frågor...ja ja. Hade hoppats på någon loppis så att man bara kan slänga upp allt på ett bord. 
 
Hoppas att ni får en härlig fredag, det ska jag ha😊
 
Lägger ut lite bilder också då det är trevligt 😊
 
Vi har rockat sockor och jag har börjat läsa en bok som är sååå bra, läskig men bra
 
 
 
 
 
 
Sen har jag även kommit igång med mat igen och tycker att det är gott igen. Provar mig fram och blandar hej vilt men gott blir det
 
 
 
 

Vart tog den här helgen vägen

sön 18 mars
Jisses vad denna helg gick fort. Igår var vi på innebandyträning, sen vart vi iväg och köpte present till Joeys kompis. Sen blev det allt det där tråkiga eller rättare sagt sådant som tar tid. Vi handlade och så blev det Hemmakväll, film och godis.
 
När vi ändå var i stan så passade vi på att hälsa på min mormor. Mysigt att sitta och prata med mormor. Fick små flyttlådor av henne och fick en ring som har tillhört min mormors mamma. Blev riktigt glad för den ringen. 
 
När vi hade varit hemma en stund så fick vi åka iväg igen för att köra Alize till mormor och morfar. 
 
Lisa var här en sväng också och hämtade en barngrind. Så skönt att bli av med lite grejer. 
 
Pratade med Susie på kvällen och sedan var den lördagen förbi...
 
Joey väckte mig kl 06 i morse. Så det var bara till att gå upp. Kl 07 hade vi redan ätit rukost och börjat greja hemma. Har röjt ordentligt hemma idag, fått packat en del och har lagt ut mkt till salu, behöver bli av med grejerna nu. 
 
Körde J till barnkalas och då passade jag och B på att köra ut en gammal kyl till garaget. Hem och fixa lite till och sedan var det dags att hämta J igen. Nu väntar vi på att maten ska bli klar