En helg att minnas

mån 28 maj
 
I lördags var jag på möhippa för min goa vän Johanna. Vi hade jätte trevligt. Startade dagen med hotellfrukost, spa och hon fick behandling. Sen fick hon göra lite uppdrag på stan och sedan vart det lunch. 
 
Jag åkte hem en stund efter lunchen då jag hade över en timmas bilväg hem och Billy var bokad på kvällen. Men tjejena hade sedan ridit islandshäst och blev nog ett bastubad på kvällen. 
 
I går (söndag) firade vi min mamma som har fyllt 60 år i veckan. Det bjöds på god mat och fika. Mamma har alltid pratat om att hon vill åka till Gotland så hon fick en resa dit utav oss i present. 
 
Idag när jag hade lämnat J på skolan så gick jag en promenad med mina föräldrars hund, känns skönt att hålla i ett koppel igen. Sedan fick jag en tid på drop in hos frisören, så nu är man snygg i håret oxå

And it´s go on and on and on

tis 15 maj
 
Samma trots samma vardag...gahhhh!!!!!
Ibland känns det som att jag blir tokig. Idag vart det dock en sen dag då B behövde jobba över och jag jobbade till kl 18. Efter jobb och fritids så åkte jag med en trött och hungrig 6-åring som tillslut på vägen hem somnade helt utmattad i bilen. 
 
Det blir en lång dag såklart, gå upp kl 05.45 och hemma vid 18.30. Så det är ju inte så konstigt att humöret har sina ups and downs hos barnen.
 
Har precis suttit och diskuterat med min tonåring att det går faktiskt att cykla till busshållplatsen och sedan ta bussen in till stan och skolan därifrån. Men tydligen ska jag "the taxidriver" köra in till stan för att det är lättare. 
 
Always look on the bright side of life....tra la la la la la la laaaa

TROTS

fredag den 11 maj
 
Klämdag och vi är lediga. Igår var det en fantastisk dag även om jag vart lite bitter. Är inte riktigt bra (hälsa) så igår var jag lite bitter. Men man måste försöka fokusera på det goda i livet
 
Vi lämnade flyttlådorkaoset och begav oss till stan ner till hamnen där vi åt lite glass. Sen bar det av hem till Kajsa och Peter för lite fika ute i trädgården. 
 
Sen åkte vi på årets första bilträff, så roligt att träffa folk och bara vara. Blev en pizza på vägen hem och när den var uppäten så förstod jag varför jag sällan äter pizza. Jag blir så sjukt törstig av pizza, blir så törstig så att jag mår illa, nu dröjer det innan jag äter pizza igen.
 
Denna 6-års trots. På riktigt!!! Har glömt av hur den fungerar men nu med barn nummer två så bllr jag påmind. Hur kan denna lilla goa unge som vaknar på morgonen och ska kramas och mysa sedan bli som ett litet monster. Både jag och B gör typ inget annat än att säga nej nu förtiden, vi säger nej, kompromissar, diskuterar, blir irriterade. Inte en enda dag går utan att det blir bråk. Vår lille kille är på riktigt trotshumör och jag blir tokig. 
 
Hur gör ni med era 6-åringar eller med trots? Blir ni trötta och irriterade?