Men på riktigt

mån 5 feb
 
Ligger hemma och är sjuk, både jag och Joey. Vi har typ sovit hela dagen. Nu har jag med väldigt dåligt samvete och en klump i magen bestämt mig för att inte jobba imorgon heller. Ska vara hemma tills jag blir frisk. 
 
Men visst känns det dumt och väldigt konstigt. Har läst igenom mina blogginlägg, inte alla utan de från februari månad. Jag har alltså varit sjuk minst en dag varje år i februari sen iaf 2010....det är liksom varje år åtta år på raken. Och då bloggade jag inte innan dess så det var säkert förut också.
 
På riktigt...det känns ju nästan pinsamt och overkligt. Hur kan man vara sjuk varje februari i såååå många år. Både jag och barnen. Det är pinsamt. 
 
Ja ja, inte mycket att göra åt och det är så surt. Blir kass lön denna månaden, dålig kost och troligtvis ingen träning. 
 
 

Mancold

sön 4 feb
 
Jisses, jag trodde att jag hade klarat mig...tänkte att detta året ska det banne mig inte bli en enda sjukdag eller vab i februari. 
 
Kände redan i fredags att mitt huvud var tungt och jag frös. Hade dock min tidiga fredag som infaller typ en gång varannan var tredje månad. Det var sååå skönt att kunna åka från jobbet strax efter kl 14. 
 
Jag och Joey åkte hem till min mormor och hälsade på. Hon lev såklart jätte glad när vi kom och dukade fram fika. Tänkte att det är ingen idé att jag säger att jag inte fikar längre...eller väldigt sällan iaf så jag åt mormors fika och njöt. 
 
Vi gjorde risotto och kyckling på kvällen och somnade tidigt som vanligt och jag var dunder förkyld. 
 
Lördag fortsatte sockerbehovet så det blev hemmagjord semla till fika här hemma. Känns tråkigt att allt föll denna helg. Men det får bli så nu när jag är sjuk. Frukosten har jag iaf hållt sund och hälsosam så det går nog fort att hitta tilbaka igen. Man måste få njuta av onyttigheter ibland. 
 
Jag låg mer eller mindre hela dagen i soffan, febrig och snorig. 
 
På kvällen kom Gaiden hit. Vi käkade lite ost, kex och frukt och sushi och tittade på Melodifestivalen. Billy är väldigt tveksam till melodifestivalen men vi andra tre hade det hur trevligt som helst. 
 
Idag har Joey haft en kompis här. Jag har packat och sorterat inför flytt. Jag har feber nu och är supersnorig så nu blir det soffhäng resten av kvällen
 

Regn och rusk

torsdag 1 februari 2018
 
Det regnar och regnar....asså sådant här väder är inte okej i februari. Det ska vara kallt och snö. Vädret som vi har nu är typiskt höstväder...typ oktober. Då kan det vara mysigt att kura ihop sig inne med tända ljus och filtar men inte nu.
 
Vi tog oss igenom januari iaf. Jag tycker att januari och februari är de tråkigaste månaderna på hela året. Men nu i februari så har vi en hel del roligt att se fram emot, fördelsedag, Göteborgs Horse Show, badtunna- kväll och att det är en kort månad. 
 
Igår vart det träning. Jag mådde illa under passet och magont. Fick mens igår och då fungerar inte min kropp. Jag har jätte jobbigt med PMS och mens. Blir typ skengravid och mår riktigt dåligt. Har typ alltid haft det så. Detta påverkar ju såklart min vardag och blir ett besvär. Vill ju inte vara gnällig men jag har ont, värk, deppig, illamående och orkar ingenting. Körde dock igenom passet och åt ordentligt när jag kom hem. Protein"paj" med jordgubbar. 
Hade sjuk värk i natt. Benen och fötterna var i total obalans så idag får det bli kompressions strumpor hela dagen.
 
Tagga torsdag!!!!
 
Börjar på F15 beginner 2 idag....tjohooooo