På G...

tors 18 jan
 
Denna veckan sprang iväg fort, har man galet mycket på jobbet så går dagarna väldigt fort. 
C9 är ju klar, känner mig riktigt på gång. Nu har jag startat med F15 istället, gick på den direkt så inget fuskande eller vilande här inte.
 
Blev ett gött härligt pass på boxningen. Att min partner in crime var där gjorde ju det hela riktigt bra, vi har ju så kul ihop. 
 
Försöker att träna något varje dag, varierar mellan kondition, styrka och yoga. Känner mig riktigt taggad. Planerar mat och är sugen på mat vilket var flera år sedan. Har lärt mig att uppskatta när jag får äta och då njuter jag istället för att bara slänga i mig det. 
 
Under dessa två dagar som jag har kört F15 så har jag provat två nya recept som mellanmål/kvällsmat/frukost. 
 
Ett hittade jag på insta hos en tjej som jag följer, började följa hennes blogg för ett par år sedan.
Frukost paj
havregryn
ägg
naturell kvarg
bär
proteinpulver (lite för smaksättning)
Jag tog blåbär, la i en form, rörde ihop de andra ingredienserna och klickade ut över bären och in i ugnen. Det var supergott, riktigt mättande och gott
 
Sen gjorde jag kesoplättar
havregryn
keso
ägg
Rörde ihop och klickade ut de på en plåt och in i ugnen. Åt de ihop med kvarg som jag hade blandat i lite honung i, riktigt gott var det. 

Tagga sista

tis 16 januari
 
Tagga sista dagen...tänk ikväll när jag lägger mig så har jag fixat hela c9:an. WEEEEEiiiiiiii heja mig...
 
Har blivit lite träning denna vecka då jag har legat lågt med det. Det har blivit hemmaträning styrka och yoga. Imorgon drar thaiboxningen igång igen så då blir det ett rejält träningspass. Det ska bli gött
 
Har under en tid känt att torrschampoo is the thing!!!! Asså mina vardagar springer iväg galet fort. Det är tvätt, städd, packa flyttlådor, försöka hålla ordning hemma, laga mat, leka med barn, natta barn, träna...ja ni vet!. Det där med att ta hand om sig själv hamnar liksom långt bak....
 
Naglarna är inte gjorda sen nyår, ansiktsmasken som jag skulle ha gjort för ett par månader sen är ju såklart inte gjord. Färgat håret?? NÄÄÄÄ, ser ut som en golvmopp i huvudet. Så när man inte hinner piffa till håret så har faktiskt torrschampoot blivit min bästa vän. Funkar kanon tills jag har hunnit ikapp lite tid
 
 
 

2018 då ska jag....

mån 15 januari
 
Igår vart det en sväng hem till Peter och Kajsa för lite tjöt och fika. Jag måste bli bättre på det 2018, att ta mig tid till att hälsa på vänner ett par timmar på eftermiddagen. 
 
Mitt jobb gör att jag aldrig träffar vänner på vardagar då jag alltid slutar sen eftermiddag eller kväll. Det är nu man undrar vad jag gjorde innan jag bytte jobb då jag varje måndag slutade kl 15 och var tredje fredag slutade kl 14. Hmm varför träffade jag inte vänner då eller städade hemma? Hade säkert jätte bra förklaringar då... :P 
 
Sista dagen med c9 imorgon, så jäkla gött att jag fixade det. Ska bli kul att mäta, väga och kolla vatten och så och se om det har gett något resultat. 
 
Det där med "detta året ska jag..." är väl typ av nyårslöften. Jag har svårt att fixa nyårslöfte men om jag sätter mål så har jag lite lättare för det däremot så är det bättre för min del att sätta delmål för de är lättare att hålla. 
 
Så 2018 så ska jag bli bättre på att orka träffa vänner
Utmana mig själv
Se något positivt varje dag
Vara tacksam för det jag har men ändå kunna unna mig det jag verkligen vill ha för stunden.
Att njuta och leva här och nu
 
Oj oj oj, vad djup jag låter...förra året alltså 2017 var målet att lära mig att dricka rödvin eller vin överhuvudtaget och det sket sig :P men jag har blivit väldigt duktig på att tycka om bubbel ;) 
 
 
Taggar: c9;