Täppta gångar

Tis 30 Mars

Med täppta gångar menar jag mina bihålor. Fy fan vad ont de gör. Va på jobbet idag, kämpade mig igenom dagen med ett gäng panodil.

Väl hemma har jag tagit det lugnt. Gjorde tacopaj men kände ingen smak överhuvudtaget. det dunkar hela tiden i hela jävla ansiktet och munnen. hade bihåleinflammation för exakt två år sedan och det känns likadant nu som då. Ringde Neptunus innan men de hade bara tider på kvällen under jouröppet, jag känner inte för att betala 300 spänn så jag väntar tills imorgon och tar ett vanligt besök. Har jag stått ut såhär länge så är inte en dag till någon fara.

Får försöka få en tid tidigt imorgon så att jag kan åka till jobbet sen.

Nu har jag och Alize haft mysstund. Alize har käkat lite macka och oboy. Billy är hos Lasse och kollar hockeyn. Nu har jag fått lagt alize så då väntar min kväll med "tjej" serierna

Snor Hosta feber

Mån 29 Mars

Fan vad jag hatar denna jävla förkylningen. man blir ju inte lite trött eller så av att ha feber och as snorig. Följde Alize till bussen i morse och när jag kom hem igen lät jag som Olga 97 ungefär. Kunde knappt andas, det var as jobbigt. Känns ju kul att jobba tio timmar idag då, skit kul. Men det är tvunget, bara att ge sig iväg. "Ingen rast ingen ro bara gno bara gno".

Har sovit dåligt inatt, Alize somnade sent igår för hon var hungrig. Hon klagade på maten hos pappa och att hon inte var mätt. Så hon fick lite macka och oboy, sen somnade hon och vaknade igen när vi andra sov som bäst. Sen kunde hon inte sova i sin säng så hon fick knö sig ner hos oss. Man sover ju inte jätte skönt, tre pers i en säng. Men det fick ju gå.

Tänkte äta lite här nu innan jobb och kanske beställa lite kläder.

Alize var så rolig i morse, hon var på väldigt bra humör. Hennes leggings hade snurrat lite på benet så sömmen var på framsidan av benet. Så sa hon " Mamma, vi har ett tekniskt fel här" och pekade på benet.

Det kändes bra igår när Micke lämnade Alize. Vi kunde verkligen prata och det kändes som att han verkligen lyssnade och förstod. Det känns så bra när vi är på samma sida

Denna helgen gick fort

sön 28 Mars

Fredag: Alize vae kanon duktig hon hoppade felfri bana, hinder på 20 och 30 cm. Hon kom t o m igång i galopp och nästan flög över tvp hinder. Hon var kanon duktigf och hon blev så glad när vi hejade på henne,

På kvällen eller eftermiddagen åkte jag ut till Virre och fick mitt hår färgat. Sanna var där också. Så kul fär jag har inte träffat henne på evigheter. Det var så kul att vi tre träffades. Det var så länge sen så vi hade jätte mycket att prata om. jag stannade rätt länge hos Virre, trivs så bra där. när jag kom hem gjorde jag mat till mig och Billy. Det blev en sallad med räkor och kräftor, fetaost, barkis bröd i ugnen med vitlöksås och ost. Efter det kollade vi på filmen "Luftslottet som sprängdes". Tyckte inte den var så bra, de andra var bättre





Lördagen. dagen började med att jag och mamma åkte till stan för lite shopping. Mamma shoppade riktigt mycket, väl unnat henne. Jag köpte ett linne och en tröja, bra baskläder.

Sen åkte vi hem och fikade.

På kvällen åkte vi till Rolfstorp på Hurriganes fest. Vi åkte med Perras och Annelies cadillac ut, Billy körde. Det var inte så kul men det var väldigt mycket folk typ hela Varberg.

Jag och mina flickor


Söndag. vaknade och var as förkyld. E riktigt sjuk igen, känns som att man aldrig blir frisk. Åkte iväg på hundutställning efter att jag och Billy hade lämnat cadillacen.

Anki var på utställningen med våran lille Benji. Han är så söt.

Nu ska jag lägga mig i soffan för jag är SJUK

Förresten min bil pajjade idag så jävla typiskt