PH

tis 7 feb
 
Det är en tuff period nu och jag kan ändå inte skriva så mycket så då är det lika bra att hoppa över ämnet...
 
Efter att ha lämnat in den första inlämmningsuppgiften på en av de kurser jag läser på distans så kunde jag lägga mig i soffan för att se farmen och säsongsstarten av Paradise Hotel.
 
Det är ju alltid lika kul att se hur kritisk man är mot de nya deltagarna....de jag brukar tycka bäst om i början brukar visa sig vara riktiga puckon och tvärtom. Just nu är favoriten eller favoriterna Sofia och Amanda. De verkar nästan för "normala" för att vara med i PH. Bland killarna har jag ingen favorit, tycker att alla verkar smöriga och blåsta så jag hoppas på att det kommer in andra killar. 
 
Har jag dålig smak? Tycker inte att någon av deltagarna såg speciellt bra ut. Där var ett par tjejer som vart lite söta men killarna tyckte jag inte alls såg bra ut (kan det bero på att de är nästan 10 år yngre än mig) men det var ju ingen som var sådär naturligt vacker eller onaturligt vacker. Hoppas dock på en rolig säsong då förra årets var supertråkig. Jag gillar den här typen av serier för att jag kan slötitta och behöver inte tänka eller engagera mig så mycket, det blir en slags vila/avkoppling för mig
 
Följer ni PH? 

Kommentarer :

#1: malin

ooh paradise hotel.. ännu ett skitprogram att slösa bort kvällarna framför xD
ägnar mig åt farmen och dating naked ;P

Svar: Ha ha jag vet😜 följer oxå farmen
Anna

skriven

Kommentera inlägget här :