Plötsligt händer det

sön 22 januari- 17
 
Idag kom de vanliga gardinerna upp och julgardinerna åkte bort. Alltså jag är så lat, de har hängt uppe tills nu, har verkligen inte orkat ta tag i det. 
 
Iofs förra året hängde jag upp ett par gamla slitna gardiner efter jul bara för att jag inte behövde stryka dom och de satt uppe tills i julas så jag kanske var ännu latare förra året.
 
Förra året var jag deppig och hade väldigt lite energi...i år har jag tagit mig i kroppen så jag är inte deppig men jag är väldigt känslig, gråter lätt och blir fruktansvärt lätt stressad vilket jag aldrig har blivit förut. Känner inte igen mig själv längre :( 
 
Men nu är jag medveten om att jag måste skärpa till mig och försöka få ork och energi
 
  • Börja träna lite smått utöver sjukgymnastiken
  • Komma ut på promenader
  • Plugga, två kurser på högskola
  • Jobba mina 85% och göra bästa möjliga på mitt jobb
  • Umgås med mina barn/familj
  • Umgås med vänner
Pluggandet känns dock sådär idag då jag har svårt för att komma igång, när kurslitteraturen dessutom är på engelska så är det lite trixigt
 
Igår hade vi en skän dag. Var iväg på bibloteket i stan, åkte förbi mamma där jag fick en present (en väska), handlade. Michael (min morbror) kom hit på fika och vi tittade igenom ritningarna till huset och sedan kikade gaiden förbi på en kaffe. När Joey hade somnat tittade vi på BRON (ett avsnitt kvar nu)
 
Idag har jag och Joey spelat tv-spel, både Mario och Just Dance. Har tvättat och städat, blir plugg nu och våfflor ikväll.
 
Jag måste nog erkänna att vissa perioder är tuffare. Har inte varit så ingående här i bloggen då det är privat och jag vet att det finns människor som enbart läser min blogg av nyfikenhet men jag kan ju säg att det har varit tufft länge nu...hoppas att detta året ger mer energi och att vi får ett bra år. Känslomässigt är det inte lätt att vara mamma till en tonårsdotter och till en femåring med mycket energi. Det tar på mig att ofta vara orolig. Det har tyvärr blivit så att jag sover väldigt dåligt så jag är ständigt trött och är orolig och stressad. Hjärtklappning börjar tillhöra vardagen. 
 
Vi har så mycket runt oss också. Vi går hos logoped en gång/vecka, BVC, husbyggarmöten, tandläkarbesök (då Joey haft en del hål), gymnsium möte...m.m
 
Ja...ja happy sunday på er <3 <3 <3 
 

Kommentarer :

#1: Kaffehörnan

Detta kommer gå som en dans
Kram

skriven
#2: malin

ni är grymma som orkar med allt! jag känner att min tid knappt räcker till o då har vi inte ens barn liksom! just dance? är de typ nått dansgrej?

skriven

Kommentera inlägget här :