Vardag

tis 17 janu 2017
 
Körde från jobbet idag redan kl 12.15 då jag och Joey skulle till logopeden. När jag styrde bilen mot förskolan slog det mig att : Det här skulle jag lätt kunna vänja mig vid att sluta så tidigt på dagarna. Tänk så mycket jag skulle hinna med och tänk så mindre stressad jag skulle vara. 
Tänk att sluta jobbet runt kl 13/14/15 varje dag, skulle ju vara underbart. Jag är oftast hemma runt 17/18 tiden och ibland senare...känns som att jag inte hinner något då. Jag ska plugga, städa, laga mat, gå ut och gå, träna (än så länge sjukgymnastik övningar) och helst hinna umgås med min familj. Vill också kunna ha tid till att fixa mina naglar, läsa en bra bok, titta på film/serier, hälsa på någon, ta en fika på stan osv....men timmarna räcker inte till och då jag nattar barn runt kl 19 tiden så är det inte många timmar at spela på...oftast bara runt 2. 
 
Jag är väldigt stressad men försöker att tänka att jag inte sa stressa. 
 
Jag är inte arbetsskygg...tvärtom. Jag tycker om att ha ett arbete och att vara där men känner ofta att timmarna glider iväg och jag ligger hela tiden efter. Nu har vi även läxor från logopeden, jag har läxor, vi har massa viktiga saker att fixa inför husbygge m.m...så hade jag varit hemmafru så hade jag nog lyckats fylla ut mina dagar väldigt bra ändå.
 
Hur ser er vardag ut? 
 

Kommentera inlägget här :