så vart det kväll….

Billy sov rätt länge idag. Jag grejade här hemma. Städade och fixade inför advent. Sen åkte vi till elgiganten. Fick presentkort av barnen där när jag fyllde år för dem visste att jag behöver en ny kaffebryggare. Så nu köpte jag en ny bryggare, en philips blev det...699 spänn vilket jag tycker är mkt ( ja jag är snål) men det blev väldigt gott kaffe.
 
Vi var på jakt efter en stomme till min dörrkrans då jag tydligen har slängt min gamla. Hittade ingen någonstans, letade som en tok. Handlade inför kalaset imorgon, ska baka en tårta som jag har tagit från flera olika recept och ska försöka få ihop till ett...ja vi får se hur det blir....
 
Vi var hemma en snabb sväng hos Sanna och Mattias, var tvungen att krama Sanna lite då vi inte setts på 2 veckor. Dem höll på att pynta och hade köpt massa fint advent pynt, kommer bli jätte fint e jag säker på. 
 
Blev en promenad med mamma och hundarna. Det var så mörkt när vi gick på klipporna vid havet så mamma hade ficklampa med sig
 
Har en väldigt trotsig två- åring här hemma nu

30 november

Har inte kunnat sova riktigt sen kl 05, vet inte varför. 
 
Har ätit frukost med Joey och medans han tittar på barnprogram så har jag sutttit och tittat på Grey´s, är på säsong åtta nu. Jävlar vad jag har lipat. Den dagen men blev mamma så skrev man nog på nåt jäkla kontrakt om att man skulle bli en riktig "mespropp" som gråter till allt ;) Jag har ju vart en sån lipare nu i över tolv år. Gråter för minsta lilla.
 
Nu gäller det att ta tag i dagen. Ska ta mig till elgiganten och stan och handla. Städa hemmet och troligtvis en promenad med mamma och hundar. Förbereda inför kalaset imorgon....ja här finns att göra. Trevlig lördag på er
 
 

29 november och det är fredag

Bästa dagen på hela veckan. Satte upp min jätte-stjärna igår, kunde inte hålla mig längre (köpte den i somras). Gjorde då ett jätte kap, den hade kostat 399:- och dem reade ut den för 120:-. Den är jätte fin. 
 
Idag blir det extra job för min del, har jobbat en hel del extra nu då det är många sjuka på jobbet. Det är gott att få jobba lite mer, extra klirr i kassan och samlar på mig mer komp men visst känns det i kroppen.
 
Ska bli skönt att ta det lugnt ikväll.
 
Efter jobbet kommer farmor hit och passar Joey en stund så att jag och Billy kan åka och köpa paket till våran lille kille som fyller två år nästa vecka. Sen blir det nog pizza ikväll för Billy kanske ska jobba kväll/natt och Alize ska till sin pappa så det blir tomt här hemma.