2014- Tillbakablicken….del 3

JULI :

Fick mina naglar fixade på salong. Billy fixade min gamla cykel och köpte barnsadel till den. 
Vi grillade hemma och tittade på vikingabåtar i stan. Vi var ute och cyklade och badade och promenerade med hund. 
Vi var ute i stugan. Jag fick en allergisk reaktion troligtvis av getingstick, blev dålig och fick åka till akuten. 
Blev mycket strandhänh och bad då det var en otroligt varm och skön sommar. Jag och Joey var i stan och lekte på lekplats, vi hade fika med oss. 
Vi åkte på semester hela familjen till Danmark. 
Åkte till stranden med min mamma, bror och mina barn. 
Vi var på Falkenbergs Rock fest. 
 
AUGUSTI: 

Vi var på Liseberg. Mamma var med så hon tog med sig Joey och jag och Alize åkte så mycket vi bara orkade. Blev barnledig bara sådär en dag. Åkte ner till hamnen med en bok, köpte mig en iskaffe på espresso house och satt bara och njöt. Jag och Billy hann cykla in till stan, äta en bit mat och ta varsin öl innan vi cyklade hem och barnen kom hem. Vi var på hundutställning där Alize fick ställa ut för första gången och riktgt bra gick det. 
Jag och barnen var på fästningsterassen och fikade. Vi cyklade in till Sanna och Mattias på kvällen och grillade. 
Eddie fyllde 3 år. Jag och Alize var på fotomaraton och på kvällen var det kräftskiva hos Annelie och Perra. 
Fick träffa en otroligt duktig läkare. Så jag började åta medicin, vilket jag fortfarande gör. Alize fyller 13 år. Billy och Joey var på kalas hos Eddie men jag och Alize var hemma och var sjuka. 
Vi var på kalas för min morfar som fyllde 90 år.
 
SEPTEMBER: 

Var på loppis men fick tyvärr inte sålt mycket. Började plugga på distans på högskola. Det var val och efter det åt vi på Max. Alize tog beslut om att lägga ner hästsporten för ett tag. Alize blev sjuk efter det, kräktes mycket. 
Gjorde mentaltest på Agne, vilket gick jätte bra. Var på Borås djurpark med mamma och barnen. September bestod av konstant förkylning för min del och ledsen, trött och allmänt off
 
    
 
    
 

Nyårsafton

ons 31 dec
 
Idag är det nyår, inte min favorit dag. Jag tänker mycket på året som gått, vad har varit bra, vad har varit dåligt. Vi står och skålar in det nya året, fulla av förväntan. Varför tror vi alltid att det nya året kommer att vara det bästa i våra liv? 
 
Men jag är nöjd med detta år även om det tyvärr har bestått av mycket sjukdomar....och att jag har haft alldeles för mycket stress runt mig och i kroppen. 
 
Brukar aldrig ge mig nyårs löften men om jag skulle göra det så skulle det nog vara
 
tänka på att ta det lugnt
göra sådant som jag vill, våga, ta chansen
 

Har gjort färdigt vår familjs del av nyårs maten till kvällen, ska bara garneras också. Blir en vit nyår för mig även i år så att jag kan köra hem när barnen är trötta. 
 
Gott Nytt År på er alla
 
 
 
 

2014- Tillbakablicken del 2

APRIL : 

Min trötthet fortsätter, Alize försökte få med mig på en joggingtur med hunden men jag klarade det inte. Galet trött och kroppen lyder inte. Jag och Billy var barnlediga en lördag, vi gick ut och åt thaimat och sen hyrde vi filmer och köpte godis. Vi var på cirkus med Joey för första gången. 
Jag blev sämre, fysiskt, fick mycket hjärtklappning och då Billy blev riktigt orolig så fick jag åka till akuten och ta nya prover.
Alize fick riktigt bra poäng på programridning. Alize och Sara var och red på islandshästar. 
Påskhelgen var vi och tittade på folkrace. Vi var ute med Impalan och firade påskafton med grillning hos Sanna, Mattias och Eddie. Alize red hopptävling på Kusen. 
Var hemma hos Ida och fikade sen blev det studiebesök på särskolan. 
Alize var med i dressyr tävling i lätt c:2, fick otroligt fina poäng. 
 
MAJ: 

Vi började majmånad med att äta frukost ute, amerikanska pannkakor. Valborg grillade vi hos David och Frida. Vi var på Gekås med Joey vilket gick bra. 
Sprang vår-ruset i Halmstad, grymt nöjd att jag tog mig runt. Vi grejade en del i trädgården. Jag blev dålig på träningen med min hjärtklapning och yrsel. Var ute och tränade hund, spår. Var på casting för tv- programmet Big Brother då jag hade blivit utvald att gå vidare till nästa steg, de ringde flera gånger och messade mig så tillslut åkte jag dit. Var ute och åt med mina arbetskompisar.
Sanna, Mattias och Eddie kom hit. Mattias och Billy gick ut så vi tjejer plus barn fick en myskväll. Min mamma fyllde år. 
Vi hade grillkväll a la sweden rock planering med Sanna oh Mattias. Min mage var inte bra. Vi firade mamma med grillning hemma hos mamma och pappa på mors dag. Firade även mors dag hemma hos svärmor om bjöd på god smörgåstårta. 
 
JUNI: 

I slutet av majmånad så dog vår underbara katt Manson, skriver inte mer om det då vi fortfarande mår dåligt över detta. 
Lämnade Agne på hundpensionat för att kunna åka till Sweden rock festival. Jag och Billy firade två- årig förlovningsdag på srf med wokad älg och våffla till efterrätt. 
Alize tävlade i dressyr. 
Skolavslutning, Alize min lilla groda gick ur 6:an. Hon och en kompis var ute på stan på kvällen och tidigt dagen efter tävlade Alize i dressyr.
Jag och mamma var på filmpremiär. 
Midsommar firades med grillning hos Sanna, Mattias och Eddie. Midsommardagen åkte vi till Lysekil. Vi åt även kvällsmat på stranden. 
Alize blir dålig, svimmar och det var dags för läkarbesök och prover. Kom fram till att hon har lågt blodtryck. Vi åkte och hämtade askan efter vår älskade katt Manson och det blev en sväng till Ikea.
Men det var inte nog med tråkigheter, tre dagar efter att vi hade hämtat hem Manson så dog Kaluha, ponnyn som Alize skötte. Hon har fortfarande inte repat sig efter detta. 
Jag och Alize var statister i en film.