30 juni- Hej Hopp

Som det regnade igår och i natt. Trodde att min lilla tomatplanta var förlorad men den hade faktiskt klarat sig.
 
Idag eller om en stund ska jag åka till Ullared och fota en familj som har fått en bebis, dom är 5 generationer så dom ville ha lite foton på det. Jag är ju bara amatör så jag gör det som en kul grej och ser det som en erfarenhet rikare. Ska även bli kul att träffa Elin och hennes lilla Sally.
 
När jag ändå är där borta ska jag passa på att kika in på Gekås. Behöver alltid lite till Joey.
 
Han har ålat omkring här på golvet nu och sagt mmmaamma, så söt
 
 
Alize ska på bröllop idag. Blev nog lite fel i planeringen så det hanns inte riktigt med att fixa kläder å så till henne. Men vi hade en jätte fin klänning här hemma som jag skickade med plus två par skor, två olika tröjor att hänga över axlarna, en jacka och ett guldhalsband, hoppas att hon blir fin min lilla tjej. Det vet jag iofs att hon blir
 

29 juni- Sola försvann fort

Idag har det typ regnat hela dagen. Fick städat lite här hemma, kikat på vinden och hittade Alize gamla lego dom där mega blocks:en så det har Joey lekt med idag.
 
Fick ringt och skällt på Telia igen. Konstigt alla som arbetar på den där kundtjänsten säger hela tiden..." Det är inte mitt ansvar, jag kan ju inte tala för mina kollegor som du pratat med tidigare".  Suck...måste vara skönt att jobba där, aldrig behöva ta ansvar för något.
 
Blev en promenad med mamma innan, långt gick vi. Har tryckt i mig en räksallad nu, hoppade över dressingen å ändå är jag proppmätt.
 
Nu har jag fått tummen ur och skaffat Instagram, ozzygrodan heter jag där om nån vill kolla....
 
Har ni instagram och isf vad heter ni?
 
 
 

28 juni- Ett krill kan förändra världen

Vi såg ju Happy Feet 2 igår, den var as bra. Riktigt rolig humor, bättre än den första filmen. I filmen säger dom att ett litet krill(räka) kan förändra världen.....vilket är sant. Hur "liten" man än är så kan man förändra saker om man vill. Iaf, se Happy feet 2, riktigt rolig.
 
Idag gick jag och barnen ut till Getterön, blev en promenad på 1,25 mil. Alize var jätte duktig, hon cyklade hela vägen. Vi köpte varsin jätte stor choklad muffins på donken. Fick ett tips där att man ska köra muffinsen i cirka 5-10 sek i micron och servera med vaniljglass,det bara måste ju provas nån gång.
 
Sanna, Mattias och Eddie kikade ut en stund på stranden. Alize och Joey doppade fötterna i havet men det var svinkallt. Joey fick även prova att sitta i sanden där han passade på att trycka i sig en hel hand med sand. Hade sand runt hela munnen.
 
Vi hade mysigt på stranden, solade, läste och fikade.
 
Alize var så duktig, vi pratade mycket på vägen hem, mycket som rör sig i hennes huvud. Hon gnällde inte en enda gång och var på bra humör så det blev en väldigt trevlig dag.
 
Barnen börjar ha riktigt kul tillsammans, Alize "leker" med Joey och han skrattar