We don´t celebrate Sundays

sön 31 jan

Jag har ju gnällt så på att januari aldrig tar slut men nu är det faktiskt sista dagen.

Ligger här i soffan nu och är mätt i magen efter en as god pizza från Pinochio. Ladys heter den, kräftstjärtar, kyckling, lök, skinka, tomat, ost och mild sås. Har lite godis till kvällen också. Kan inte komma ihåg när jag åt godis senast, var ett bra tag sedan.

Nu ska jag åka och hämta Alize och mamma. Vi ska åka upp till sjukhuset och hälsa på pappa, han blev inlagd där i natt och ska tydligen stanna där, så nu ska vi upp och säga hej. Hoppas att det går bra för pappa, har något med gallan att göra, får nog veta mer när vi kommer upp

utgång

lör 29 jan

Japp ikväll blir det utgång, sitter här och väntar på att Susie ska komma och hämta mig.

Idag gick jag med mamma hemifrån deras till mormor och morfar. Jävligt långt och speciellt nu när det är såååå kallt fast det var ändå gott att komma ut var länge sen jag var ute och gick. Det är trevligt att vara ute och promenixa med mamma. Sen fick vi fika hos mormor och morfar och satt och pratade.

Nähe om jag skulle dricka upp groggen å göra mig startklar

Så var det Fredags mys

fre 29 jan

Snart är den jävla månad slut.

Har precis eller nja för en timme sedan tryckt i mig kina mat så gott. Nu ska jag snart titta på den nya serien som börjar idag, den svenska. Den verkar rolig.

Igår kväll städade jag så att jag skulle slippa det idag. men ändå har jag grejat. Mamma kom hit tidigt i morse och tog en kaffe. Sen satte jag igång med att dammsuga, torka golv och möblera om lite. Bakade även en kaka. Tog den hemgjorda kolan som var kvar sen jul, värmde den lite så den blev mer flytande, sen gjorde jag sockerkakssmet och hällde i den och kolan i en form med löstagbar kant. Har inte provat den ännu men den såg och luktade riktigt gott.

Var och hämtade Alize i skolan sen åkte vi till Kim och stallet. Alize var jätte duktig på ridningen idag, fast att Verona var väldigt pigg. Hon gick snabbt upp i gallopp. Alize var nära på att åka av en gång, men hon klamrade sig kvar. Alize gallopperade själv i snön. Hon kunde inte rida i paddocken för den var upptagen av islandshästar, hon som var med i bonde söker fru var där med sina hästar, så Alize fick rida på ängen.

När vi körde hem så satt alize med hjälmen på sig i bilen. Jag frågade varför? Hon sa - Men mamma det är bra ifall vi krockar. Två minuter senare fick jag en sån sladd på bilen så jag fick inte stopp på den. Efter att ha dragit handbromsen åkte vi iväg på blankis en bit ut på åkern typ en meter från ett djupt dike. Men det var ju ingen fara, jag blev rädd men Alize var cool lugn och tyckte att det var lite små kul