Ont på ett härligt sätt

sön 20 januari
 
Inte fått sova i natt heller pga en privat situation. En del gör allt för sina barn, vränger sig nästan ut och in medans andra tyvärr inte gör det. För en del är nog bara barn en status, man ska ha ett gäng så kan man visa att titta vi har en familj. Sen hur mycket energi man lägger på dom är inte så noga, huvudsaken är att man lägger ut många foton i sociala medier där man talar om hur mycket man älskar sina barn....
 
Iaf igår körde jag ett boxningspass på väldigt länge....typ 6 veckor kanske...
 
Jag hade min vanliga huvudvärk under hela passet, har haft ont i huvudet nu varje dag sen i nov/dec men efter passet så körde träanarens fru ett avslappningspass i mörker med andning och efter en stund känner jag hur något typ klickar i huvudet...believe it or not men huvudvärken försvann. 
 
Lipade i bilen hem då jag inte har haft känslan att inte ha ont i huvudet på så länge. Nu ska jag inte strunta i träning mer, inga fler uppehåll. Tvärtom ska börja köra fler pass, min hjärna och kropp behöver det. 
 
Vaknade idag med en annan värk :P Kaffekoppen var svår att lyfta idag. Älskar smärtan av träningsvärk

Kommentarer :

#1: Yasmine mamma till Dennis och angelina

Åhhh bra jobbat. Skönt att värken försvann. Jag minns jag hade huvudvärk blandat med migrän i ett år och flera gånger i veckan tog en alvedon. När jag slutade med det tog det en stund men har inte alls den jkliga värk längre.
Hoppas du får en mysig dag nu ska jag ut i skogen med kidsen och grilla kraaam

skriven
#2: malin

usch ja, de upplever jag att vi har, några som har barn bara för att man ska ha och de ser bra ut, sen så vill de helst inte mgås eller ha de :(
skönt att de försvann, hoppas de håller sig så <3 kram

skriven

Kommentera inlägget här :