Semester vecka nr 2 startad

måndag 30 juni
 
Dåligt väder i helgen och en man som tillbringade hela lördagen i garaget gjorde att det inte blev så mkt hitta-på denna helg. Alize och hennes mormor var på hundutställning och Lucy kom två, Grattis Lucy.
 
Läste på facebook precis. Måste bara lägga upp det här. Min dotter Alize hade skrivit en status om Kaluha och lagt upp en bild...det var så fint så jag började gråta. Stackars Alize har fått gå igenom mycket sorg under denna månaden, först hennes vän katten. Dem två alltså, dem hade en väldigt fin relation. Jag tror att katten Manson har fått höra alla Alize´s hemligheter. Och sen Kaluha...ännu en vän.
 
" Guud vad jag saknar dig! Jag kommer ihåg första gången jag red dig och det gick jätte bra. Och första gången jag hoppade dig och flög av och fick ha gips. Då lovade jag mig att aldrig rida dig igen men det gick inte att hålla sig borta från dig! Sakta men säkert började vi träna med varandra igen och det gick bara bättre och bättre. När det var dags för vår första tävling så vann vi och sen dess har vi tävlat ihop... Vi har både haft fantastiska ögonblick men även mycket motgångar. För knappt en månad sen red vi vår sista tävling ihop och kom 2:a (och sist) i klasserna men de gjorde ingenting. I onsdags var det sista gången jag fick träffa och rida dig. Du var såå pigg i skogen och vi hoppade i paddocken sen gick allting alldeles för fort. Jag kommer ALDIRG glömma dig kaluha. Du var min bästa vän och jag är för alltid tacksam att jag fick träffa dig!! Jag älskar dig Kaluha och vila i frid. Tack för denna fantastiska tiden med dig. Det känns som om jag skulle kunna skriva om dig i evigheter, vilket jag kan för du var/är den finaste vän man någonsin kan ha! ❤️" 
/ Alize
 

I går kände jag att vi behövde göra något. Så vi åkte till Borås djurpark, det blev bara jag, Billy och Joey för Alize ville inte följa med. Vi hade en riktigtrolig dag. Joey sprang som en tok och tittade på alla djur, lejon, björn, apa och ormen var det som lockade mest. 
 
På kvällen gick jag och mamma en kvällspromenad med hundarna, jag måste försöka hålla kondisen uppe under sommaren
 
 
 
 
 

…..

Förutom tråkiga saker så har vi även gjort en del roligt.
 
I onsdags var jag och barnen i trädgården och solade och badade. På eftermiddagen åkte Alize till stallet och jag och Joey mötte upp Billy i spökitetsparken så Joey fick leka.
 
På torsdagen var vi mest hemma men det är väldigt skönt det också. På kvällen åkte jag och Alize till Tvååker där vi var statister i en filminspelning. Det var roligt. Sen senare blev det en tur till stan där vi mötte upp Billy och Joey. Kikade på rean så det blev shorts till mig och Alize.
 
 

Ledsamt

lör 28 juni
 
I går fick vi ett tråkigt besked...ponnyn Kaluha som Alize rider dog tyvärr igår. Alize är så ledsen, känns så jobbigt. Förlorat två vänner på en månad....usch. Ibland är livet riktigt tufft.
 
Tänker på Kim, Kalle och Alexandra som har förlorat sin fina ponny. 
 
 
Fina goa Kaluha <3 <3 <3