Influensan from hell

måndag 26 feb
 
Vi har typ varit hemma hela februari....plånboken blev icke så fet denna löneomgång...
 
Jag har legat i influensa i nästan en vecka. Hög feber, värk i kroppen, halsont, hosta....kräkts allt typ.
 
När Ben and Jerry inte är gott, när man inte orkar resa sig upp ur soffan för att sätta i en film i DVD-spelaren, när man sover konstant i flera dagar, när man inte blir hungrig längre, när man inte duschar på 6 dagar. Ja, då kanske ni får en bild av hur vårt sportlov har sett ut. Tur i oturen var väl ändå att jag blev sjuk under sportlovet för då "saknades" jag inte lika mycket på jobbet.
 
Så fort jag började kvickna till så åkte Joey på skiten så denna veckan är det VAB istället. Snark, har inte varit på jobbet på över en vecka. Joey ha feber, hostar och är bombförkyld. Dock är han ju piggare på dagarna än vad jag har varit. 
 
I fredags var det bara för mig att ta mig i kragen och gå upp ur sängen. Jag och Alize hade biljetter tlll Göteborgs Horse Show och hotell. Packade en ryggsäck full av influensa övrlevnadskit (vi skämtade om det att jag var som ett vandrande apotek). 
 
Trots otroligt mycket antsrängning av att gå upp och ner i trapporna på scandinavium och fram och tillbaka på svenska mässan så hade vi det otroligt mysigt. 
 
Vi såg den internationella hoppningen med duktiga ryttare som Malin Baryard, Peder Fredricsson, Rolf- Göran Bengtsson m.fl
 
Och vi såg dressyren men Patrik Kittel och ett nytt världsrekord som sattes av en dansk ryttarinna. Det var en otroligt härlig stämning i scandinavium. 
 
Vi var helt slut när vi lade oss på hotellet på kvällen och på morgonen åt vi en god frukost och det blev lite shopping på stan. Dock orkade inte jag så mycket så Alize kompis Tllda kom dit så att jag kunde köra hem och flickorna kunde gå själva i stan och sedan ta tåget hem. 
 
Höll ju på att glömma. Förra fredagen så fyllde Billy år och förra söndagen så flyttade en ny familjemedlem hem till oss...katten Dave
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Linda

Men åh skit influensa som går alltså! Krya på!
Svar: Ja, verkligen. Dessa satt som en smäck verkligen!

Svar: Tack
Anna

skriven
#2: Hanna Karlsson

Fy vale, låter inte kul alls! Krya på dig.

Svar: Tack
Anna

skriven

Kommentera inlägget här :