Bättre sen än aldrig....eller

torsdag 30 november
 
Har tänkt blogga länge men det blir ju aldrig tid till det.
 
Nu har jag fyllt år...weeeiii. Hela 35 år blev jag...oh nej ingen ålders noja här inte. På rikitigt så är jag troligtvis mer nöjd nu än vad jag var när jag fyllde 25 år (30 räknas inte för då var jag i bebisbubblan typ)....
 
Jag känner mig snyggare, tryggare och lyckligare nu när jag är 35 år än när jag var 25....idag har jag två barn, en sambo som är min bästa vän...min partner in crime....jag har ett fast jobb och stadig ekonomi....vi bygger hus...jag tränar...har bättre självförtroende och litar på min egen erfarenhet av livet...
 
Min födelsedag firades som så...på torsdagen (jag fyllde på lördagen) åkte vi med vänner till ett vandrarhem i Göteborg, kan varmt rekommendera det http://spotonhostel.com 
 
På kvällen gick vi på konsert, Five Finger Death Punch och In Flames och det var så bra
 
På lördagen firade vi hemma med plankstek och tårta. 
 
Jag fick fina saker av min familj och av vänner
 
 
 
 

Fars dag

Sön 11 nov

Firat pappor idag. Pappan i den här familjen har jobbat hela dagen. 
Vi blev bjudna på kalkonmiddag hemma hos mina föräldrar. Det var jätte gott och det blev god tårta till efterrätt. 

I helgen har vi mest hållt oss hemma. Igår var det först innebandy och sedan var J på barnkalas. Jag, mamma och Alize åkte till Gekås men vi vände och åkte hem då det var alldeles för mycket folk. 
 
På kvällen var jag och J själva. Billy var på fotbollsfest, Alize hos sin pappa så jag och Joey åt sushi och godis och hade en mysig kväll. 
Nu taggar vi en ny vecka 


Like a rock´n`roll star

måndag 6 november
 
Var ju rätt bitter där då att jag var sjuk. Efter att jag och Joey hade varit och tänt ljus på kyrkogården i lördags så åkte jag till vårdcentralen för att kolla hur det låg till med min hals...det visade sig att jag har HALSFLUSS!
Jag har aldrig tidigare i hela mitt liv haft halsfluss så jag blev grymt förvånad.
 
Åkte till apoteket för att hämta ut antibiotika men då läkaren var seg med att skicka över det så bestämde jag mig istället för att "strunta" i flussen för en kväll och gå på fest.
 
Så det blev att hoppa över värktabletter, duscha och sminka till sig riktigt läskigt och sedan bar det av hem till Peter och Kajsa på fest.
 
Det var jätte kul, vi fick grymt god mat och delades in i lag där vi fick gå iväg ut i mörkret med en lykta och gå tipspromenad. Vi hade en otroligt rolig kväll med gelatindrinkar, wiskey och tequila....jag struntade totalt i min hals och kände mig nästan som en rockstjärna som bara körde järnet.
 
Ångrade mig dock lite på natten sen när jag försökte sova och hade väldigt ont i min hals...men det var det värt. 
 
Inte bakis överhuvudtaget igår men trött så det blev sängen och Gossip Girl hela dagen. 
 
Nu har jag käkat antibiotika sen igår och hoppas på att jag ska orka jobba i eftermiddag