Semester

23 juli lördag
Det var väldigt länge sedan som jag uppdaterade här, varför? Jo vi har semester och då vill jag inte sitta och blogga. I onsdags kom vi hem från ett par trevliga dagar i Danmark. Vi var två barnfamiljer som åkte. Vi besökte Fårups sommarland som jag verkligen kan rekommendera. Massa roliga åkattraktioner för både vuxna och barn och ett stort fint vattenland.
Vi bodde en bit ifrån på ett lägenhetshotell i Agger(Vestervig). Det var det sämsta boendet vi har råkat ut för (om man bortser från det i Budapest). Det var sunkigt, smutsigt och utlovade inte alls vad som stod på beskrivningen. Vi trodde att det skulle vara en stor fin lekplats men den var så sunkig så det var farligt att leka på den.
Vi har haft Wheels & Wings här. Jätte kul, Alize jobbade där hela helgen och skötte sig exemplariskt.
Igår hade vi möte med husbygget och det går sakta men säkert framåt.
Nu har äntligen det underbara vädret kommit så nu blir det en sväng till stranden

Weekend i Stockholm

Tisdag 12 juli
Då var vi tillbaka i verkligheten med regn och rusk. Under våra dagar i Stockholm hade vi supervarmt och strålande sol. Ångrar att jag tyckte det var för varmt att sitta i solen så jag valde skuggan för min kropp lär la inte se mer sol denna sommar.
Vi hade så underbart. Stockholm är ju så otroligt vackert och grymt trevliga och hjälpsamma människor överallt.
Vi nyttjade dagarna väl, vi var 11 personer som åkte tillsammans. Vi gick upp tidigt varje dag, åt hotellfrukost typ kl 08.00 på morgonen och sedan ut på stan. Fast att vi var där för konserten på lördagen "monsters of rock" så såg vi galet mycket av Stockholm. Vi lärde oss snabbt hur tunnelbana och pendeltåg funkade och gav oss iväg. Vi satt på många uteserveringar vilket är lyx för en småbarnsförälder. Vi skrattade oss igenom helgen med underbara vänner, god mat och dryck och otroligt bra musik, Volbeat och Black Sabbath.
Det blev en hel del shopping och turistande. Längtar tills nästa gång vi kan åka dit

Egentid på semestern

7 juli torsdag.
Idag har jag haft semester i en vecka. Vädret har väl kanske inte varit det ultimata sommarvädret men vi har fått gjort mkt här hemma. Rensat garderober, städat i skåp....slappat. Läste boken "Livet efter dig", tog mig 2,5 dagar sen var den slut. Kan nog säga att det var en av de bästa böcker som jag har läst. Nu har jag börjat på fortsättningen "arvet efter dig" som ljudbok från storytel.
Vi har hunnit med en del dessa dagar, städ hemma, stan, hälsat på min mormor och morfar, grillat vid sjön, varit på gekås, satt upp poolen i trädgården till Joey och sen har jag joggat...ja ni hörde rätt!!! Joggat 3 kvällar på raken!!! Måste träna inför tjurruset.
Igår åkte Joey med sin kompis och hans familj till buslandet. Jag fick egentid, tänkte dock umgåtts med dottern men hon ville hellre sova. Först promenad med hunden och sen åkte jag in till stan. Blev en hel del shoppande och många fynd på rean.
Ikväll ska jag och Joey på cirkus. Alize ska till Falsterbo och Billy jobbar väldigt mycket nu.
Imorgon åker vi till Stockholm så det får bli lite packning också