31 okt- Happy Halloween

Boys and girls of every age
Wouldn't you like to see something strange?

Come with us and you will see
This, our town of Halloween

This is Halloween, this is Halloween
Pumpkins scream in the dead of night

 

This is Halloween, everybody make a scene
Trick or treat till the neighbours gonna die of
fright
It's our town, everybody scream
In this town of Halloween

Tim Burtons "This is hallowen", älskar den låten och filmen. Nightmare before christmas


 
Idag är det halloween, vi har halloween-myst med barnen på jobbet idag. Spökhistorier och fika. 
 
Gjorde färdigt pumpan idag och har Halloween pyntat lite men vi kommer att fira det imorgon

30 okt-

Det blev inte så farligt med stormen. Under cirka en timma så blåste det rätt rejält men det hände inte mycket mer än så. Vi var väldigt förberreda men nu i efterhand så hade vi kanske inte behövt vara det.
 
Har fått en förkylning ller något i mitt öga så jag ser ut ungefär som ringaren i notre damm. Jobbar väldigt mycket nu så jag hinner inte med så mycket mer än att jobba och umgås med familjen.
 
 

28 okt- Blandade känslor

Är redan hemma från jobbet. Det gick ut mail och telefonsamtal och även på radion att alla förskolor och fritidshem i Varbergs kommun skulle försöka få föräldrar att hämta sina barn senast kl 15.00 då det är en orkan på väg och klass 3 varning.
 
Det var faktiskt ganska mysigt att åka hem tidigare, jag fick åka först i våran personalgrupp då jag skulle hämta Joey på dagis. Men nu kom vi hem riktigt tidigt idag så nu sitter jag här, dricker kaffe och bloggar, mysigt.
 
På radion blåser dom upp den här stormen som att det är något helt otroligt. Vi får väl se hur mycket det kommer att blåsa. Såg på nyheterna i morse att det var västkusten och halland som skulle drabbas värst så jag det är ju vi. Vi har iaf förberett oss med värmeljus, ficklampa, mat har vi och vi har lockat in alla lösa föremål så nu kan stormen komma. Det jobbiga är att vårat hus är gammalt och ligger en bit upp på berget så hos oss kommer det nog att blåsa. 
 
Jag vill åka ner till havet, ner till hamnen och titta. Tycker att det är så spännande...samtidigt som det är otäckt. Det är verkligen blandad känslor. Det är coolt att vädret har sådan makt, vi kan inte påverka det. Vi får helt enkelt bara anpassa oss, det är coolt men det är samtidigt otäckt, speciellt om människor blir skadade