Gekås

mån 31 aug

Japp jag har varit på Gekås idag med Ludde och Frida. Det är långt ifrån mitt favvo ställe för jag tycker att man blir lite lurad där och jag hittar nada men det är bra att åka dit när man behöver mycket och då framförallt till barnen. Så nu är man ju några tusen fattigare, nja nästan iaf.

Det var inte mycket folk som tur var. Vi gick där och försökte hitta lite piffiga tunikor och klänningar men kom fram till att det mesta var väldigt tantigt. Tillslut fick vi alla tre tag i lite plagg men efter en runda i provrummen blev det inte mycket kvar. Kläderna är jätte billiga på Gekås men de har väldigt konstiga storlekar.

Men jag hittade riktigt mycket till Alize, danskläder, ridbyxor, jeans, linne och lite annat. Sen blev det ju lite till mig och Billy, underkläder, strumpor, deo, duschcreme m.m.

Men det var skönt när vi var klara och kunde lämna placet.

Idag har verkligen regnet öst ner, men det gör inget för jag har inte mått bra så jag har mest legat i soffan och läst.

Hämtade ut biljetterna till Hardcore Superstar innan, så nu kan man börja ladda.

Blev så jävla arg på en person i morse så fan säger jag bara, vill inte lämna ut några detaljer här för då får jag bara skit för det av trångsynta människor som vägrar öppna ögon och öron och se verkligheten. Visst fine de kan la leva i sin lilla fantasi bubbla och tro att allt är så jävla lyckligt och att livet är en dans på rosor. Skaffa jobb och fixa erat liv så ni slipper leva på andra. Så länge man är frisk och mår bra så kan man faktiskt se verkligheten, jobba och ha ett vanligt vardagsliv som alla andra så slipper sådana här saker att inträffa

Förkyld

sön 30 aug

Vi gick aldrig ut igår. Det blev en sväng ut till Virre och Markus. Det var trevligt att sitta där och dricka kaffe och tjata.

Har varit så förkyld idag så jag har legat på soffan och läst i en bok som jag lånade utav Virre. Alize åkte med mamma till läjet och åt glass och sen var de och köpte jätte snygga skinn stövlar till Alize. Mamma som är så snäll betalar hälften på dom, tack mamma:) Medans de var iväg passade jag och Billy på att åka till Hajen och handla. Sen åt vi räkor, bröd, aioli och lite annat gott på kvällen.

Alize var så duktig, hon skulle ut med Tova och leka och fick med sig sin klocka. Så sa jag att hon skulle vara hemma klockan sju och hon kom hem fem i sju, har typ aldrig inträffat förut. Det är smidigt nu när hon börjar lära sig klockan.

Det är så tråkigt med söndags kvällar, har hjälpt Alize att duscha, packat skolväska, lagt fram kläder, skrivit upp nästa veckas fritidstider. Det är så mycket alltid

Proppmätt och rastlös

Nu har vi varit på kalas hos Anki, fick jätte god hemmagjord smörgås tårta och cheesecake och marängchoklad tårta till efterrätt. Så nu är vi riktigt mätta.

Vet inte än om vi ska ut ikväll, känns som att vi borde ha bestämt oss snart då. Vill inte börja hur sent som helst och jag vill veta om jag ska göra mig iordning eller inte. Men det verkar inte som att någon kan förfesta med oss. Sanna kan inte och Virre kan inte och Susie kan inte, någon annan har jag inte pratat med direkt. Väntar nu på att Daniel ska höra av sig om vi ska sitta ihop. Känner att det blir lite långt att åka ut till Tofta på kräftskiva och sen in till Oden. Men vi får la se. Billy är och ställer in Impalan nu så han vet säkert mer när han kommer tillbaka.

Jag har inte festat på jätte länge, får ta igen det på Hardcore Superstar.

Jag och Alize var i stan innan. Vi mötte upp mamma och Suss sen gick vi runt i stan och var på Veras och fikade. Veras har de godaste mackorna i varberg men det godaste kaffet är nog på Komin. Tror att Frida håller med mig om det