Tillbakablick del 2

ons 30 dec
 
Vi fortsätter väl med året som gick. I går var jag en sväng hemma hos Ludde och fikade, det var kul att få prata lite och skvallra lite :P 
 
Har börjat läsa en ny bok nu, morden i Sandhamn. Har bara läst någon bok i den serien förut men den är bra dock gillar jag Camilla Läckberg bättre. 
 
Sen igår kväll satt jag och min syster och chattade. Vi växer ifatt varandra nu när jag är äldre, känns skönt att ha en storasyster. 
 
APRIL 2015
I början av april var det påsk och jag var ledig en hel del. Det bjöds på massor av godis, hundutställning och grillkväll med Sanna och Mattias. 
Satte igång ordentligt med träning vilket tillslut gjorde så att kroppen var tvunegn att vila. 
Vi blev bjudna på mat hemma hos Sanna och Mattias.
 
MAJ
Majmånad började vi med årets första frukost ute och grillning i stugan. 
Vi sprang vårruset i Halmstad.
Jag gjorde något jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag och Maria sprang action run i Borås. Det var med blandade känslor men jag är fortfarande stolt över att jag fixade det och nästa år 2016 har vi 2 kanske tre sådana lopp vi tänker genomföra.
Vi åkte till Helsingör över dagen men vänner. 
Jag och Joey åkte själva till Gekås, vilkt gick bättre än vad jag hade trott.
 
JUNI
Vi åkte till sweden rock festival och det var lika roligt som vanligt.
Midsommar firade vi med Peter och Kajsa, det var jätte trevligt och på midsommardagen blev det dans runt stången med vänner. På kvällen blev det fest utan barn.
Jag var och "provfilmade" för Big Brother. Kom ju inte med som ni säkert har förstått, dock kom jag ganska långt i castingen. Min kusins lillasyster Linnéa kom ju med och var ju med i Big Brother vilket var roligt. 
Vi var på ankrace och jag var på klassfest från gymnasietiden, det var grymt kul. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tung dag R.I.P

Idag eller i natt dog Lemmy Kilmister (Motörhead). Såklart kände jag ju inte honom och sörjer ju inte men måste ändå säga att det är en tung dag.
 
Det känns tomt, ännu en gång har en stor legend gått bort.
 
 

Tillbakablick på 2015

tis 29 dec
 
Nu närmar sig 2015 sitt slut så jag tänkte köra en liten tillbaka blick på året
 
JANUARI
I början av januari närmare bestämt den 4:e så åkte vi upp till Göteborg med Sanna och Mattias och titade på bio, Hobbit. 
Det drog in en storm, stormen Egon. Den helgen var vi i Göteborg och firade Sannas födelsedag. Det blåste galet mycket men vi hade väldigt roligt ändå.
I mitten av januari kom det snö och jag och Joey gick på ett biobesök för första gången.
 
 
 
 
FEBRUARI
Hela februari var jag sjuk, hade tre bihåleinflammationer, det var många besök på vårdcentral och akuten och många prover och dropp. Tillslut hittade jag en privatläkare som spolade mina bihålor och jag blev frisk.
Vi var på bröllops fest hos Tommy och Susie.
 
MARS
Hände inte så mycket i mars, jag började träna lite smått efter sjukdomsperioden.
Vi fick reda på att vi vann VIP- biljetter till Sweden Rock Festival