Söndag kväll

Då var söndags kväll igen. Ja jag är nervös inför imorgon med nytt jobb. Fast inte jobbet i sig utan mer hur vi ska pussla ihop dagarna. Måste ju säga att jag har världens underbaraste mamma och svärmor som hjälper till så mycket. Vet inte hur jag ska tacka dom.

Blev en långpromenad i Åkulla idag. Agne sprang som en tok. Han och Alize lekte i skogen.

Vet ni vad våran familj har gjort.....håll i er........vi har storhandlat!!!!!!

Nu sitter vi här i soffan å bara slappar

30 sept- Vad gör man?

Idag är det sista dagen på ledigheten. Vad gör man då? Har glömt av hur det känns då jag inte haft semester på 1½ år och börjat jobba igen i och med att jag har vart mammaledig. Men nu känner jag av den här söndagsångesten som jag inte har känt sen ja typ november förra året
 
http://heltenklaanna.blogg.se/2011/november/30-november-sista-arbetsdagen.html
 
Tänkte precis säga att tänk att ett helt år har gått sen dess men det har det ju inte:P
 
Har haft gott i gott med både fredagsmys och lördagsmys denna helgen så idag får det vara slut på sötsaker. När folk tom frågade Billy igår om jag är gravid så kanske jag ska ta det som ett tecken att sluta upp med allt socker och kolhydrater.
 
Blev lite trött igår då det ringdes till mig flertal gånger och fjantades. Nej jag är inte bitter, jag hade barnvakt igår men valde att vara hemma men förstår inte varför allt ska vara så fjantigt bara för att jag inte är med ute.
 
Jag och Billy har ett sånt där förhållande där vi pratar om allt, verkligen allt. Tycker det är tråkigt när folk måste fråga honom om vad jag tycker istället för att bara fråga mig rätt ut själv. Billy vet allt om mig och vad jag tänker men han för inte min talan, prata kan jag själv.  Dra inte upp saker som handlar om mig när jag inte är med och kan förklara mig.

Hemligheten är avslöjad

Vi har ju en son som typ aldrig sover. Igår kväll skrev jag ju här i bloggen att han sov men han vaknade nästan precis när jag hade postat inlägget och var vaken till typp 23-23.30. Jag var så trött så ögonen gick i kors men Joey däremot var superpigg.
 
Förstår inte hur en sån liten människa kan behöva så lite sömn, blir han aldrig trött....eller frågan kanske borde vara, hur mycket energi har han?
 
Iaf nu när Billy är ute och festar( dom har väl sin 511:e pappafest och vi har fortfarande inte fått ha någon mamma/tjej fest. Men nästa gång är det min tur och då får f*n i mig Billy sitta hemma) och Alize är på disco så tänkte jag att jaha vad ska jag och Joey hitta på. Vi lekte en stund och sen hoppade vi i badet och badade. På med pyjamas, sen satt jag med Joey i famnen och efter typ bara 5 min så sov han...helt otroligt.....så hemligheten till sömn är ett bubbelbad.
 
billy ska kolla på ett band ikväll som heter Dampungarna, sist vi såg dom var jag höggravid, såhär såg det ut då
 
 Här är min mage med lille Joey, stora bröst hade man då oxå:)