Liseberg och Knut

sön 23 sep
 
Det var dags för stormen Knut att dra sig in här över kusten. Dock är vi vana vid blåst och detta var inte så illa men visst blåste det lite extra mycket. Utemöblerna hade vält och de stora krukorna med mina palmer...Men annars var det rätt lugnt.
 
Vaknade efter elva timmars sömn igår morse (lördag) Susie ringde och frågade om vi ville följa med på spontanbesök till Liseberg. Då vi inte har varit där i sommar så hängde vi på. Alize ville inte följa med då hon hade varit där med kompisar i sommar men jag, Billy och J åkte med. 
 
Vi var där runt kl 12 och åkte hem vid kl 21...så vi hade många timmar på Liseberg. Det var inte speciellt mycket folk så vi fick verkligen valuta för våra pengar. 
 
Senare på kvällen så var det 0-10 min kötid på typ allt och barngrejerna var ingen kö alls. Det blåste lite och regnade till och från men vi hade ponchos på oss så vi blev inte blöta. Riktigt bra dag att åka på. 
 
Vi delade upp oss lite också då Billy inte åker något så tog han med sig barnen till kaninlandet medans vi vuxna åkte andra attraktioner. 
 
Tommy och Susie lyckades få upp mig i Valkyria. Jisses vad den var högt upp i luften, 90 graders vinkel på backen och där stannade ju såklart vagnen så att man skulle sitta där och vingla med benen och känna "dödsångest" sen släppte den och det kändes i magen. Dock tyckte jag sedan att den var rätt skön i loopen å så. Jag är glad att jag åkte den. 
 
Jag och Susie skulle ju såklart in i spökhuset. Där blev vi riktigt skrämda en gång så vi flög in i en vägg. 
 
Skrattmusklerna är helt ömma idag, vi hade en toppendag
 
Hämtade upp Alize på vägen hem så hela familjen kunde åka hem och sova

Feelgood serie

sön 16 sep
 
Sitter och bläddrar på Netflix bland serier...men lyckas inte hitta någon. Vissa serier glömmer man ju aldrig, de sitter kvar. Sådana där serier som man bara måste se ett avsnitt till. Görs det inga sådana serier längre? 
 
Mina favoriter är Gilmore Girls, Sex and the city, Desperate Housewifes, Gossip Girl, Rivrdale, Melrose Place...en sådan typ av serie vill jag se. Det är så skönt att luta sig tillbaka i soffan/sängen och titta på rika bortskämda ungdomar och vuxna som har sina problem, deras kärleksaffärer, följa med dom på shoppingturer, följa md på evnts och fester där det alltid uppstår dramatik...
 
Jobbar ganska mycket nu, pluggar och har familjen och lite träning så då behöver jag en feelgood seire att glutta på ibland så jag kan varva ner, någon som har tips?