30 sept-

Våran morgon började med utvecklingssamtal med Alize.
 
Nu är vi hemma igen, har massor att göra, fixa typ tre rum plus att plocka upp det vanliga.
 
Men jag har ingen energi. Ligger istället i soffan med kaffe, Joey tittar på barnprogram och jag slappar vid soffan. Blir så trött ibland och då går all energi ur mig. Vill inte att energitjuvar ska komma åt mig men dom påverkar tyvärr fast att jag försöker att inte bry mig.
Vet inte om min huvudvärk är ett tecken på att jag har fått nog. Alla människor har rätt att tolka saker på sitt sätt, det är väl egentligen det som är tjusningen med att vi är olika. Men det blir problem när personer inte vågar/kan/orkar ta upp det dom har tolkat med gällande person utan bara antar en massa. Förlåt jag skulle egentligen inte ta upp detta och jag är väldigt ledsen om jag ställer till eller trampar någon på tårna
 
 

Jisseessss.....varför lär man sig aldrig

Varför lär jag mig aldrig....
 
 
att sluta äta alltså...;) 
 
Nä seriöst. I fredags så åt vi pizza, plus att vi gick hela kvällen både jag och Billy och tuggade i oss smågodis. Sen as sent när Billy fortfarande håller på och bygger ihop min nya garderob så trycker jag i mig en hel Ben and Jerry. De sista skedarna var inte ens goda men det skulle ju ätas upp. Jag fick så ont i magen så jag fick gå och lägga mig. Trodde att jag skulle kräkas, hade ont i går när jag vaknade. Men tror ni att jag lärde mig något, icke kan jag säga.
 
Igår så fikade jag hos mamma och pappa. Åt en rejäl portion mat och sen åt jag choklad och godis hela dagen. Till Walander filmerna så åt jag godis och äppelpaj...fick oxå så ont i magen så att jag började kallsvettas, var nära på att kräkas. Idag har det blivit fika och en kexchoklad och ja jag ska gå och lägga mig med magont idag också för jag ska trycka i mig den sista äppelpajen...
 
Sen jävlar imorgon får det bli havregrynsgröt och vatten ;) kanske någon form av magmedicin oxå ;) 

29 sept- Shopping söndag

Slappade lite idag på morgonen, åt frukost i soffan ch tittade lite Wallander till.
 
Påbörjade garderobstädning här hemma men la ner det. Tog barnen och åkte till mamma och hämtade upp henne. Sen bar det av till Falkenberg och fynda. 
 
Mamma skulle köpa lite saker och jag fick köpt sånt där bra att ha. Letade efter korgar och medicinskåp men hittade inget som jag ville ha.
 
Hittade dock ett bord som jag blev väldigt förtjust i, ett brickbord. Måste bara först komma på vart jag ska ha det.
 
Mamma bjöd oss på fika, vilket var välbehövligt efter att vi hade sprungit efter Joey genom hela affären. 
 
När vi kom till avdelningen med lampor och glas och andra saker som lätt går sönder så gav Joey oss ett flin och bara sprang. När mamma sprang ifatt honom så pekade han med ett finger och sa "HA HA" och iväg igen. Denna busunge.
 
Har grejat nu när jag kom hem och nu har vi ätit också. Blev fläskfilégratäng och hemmagjord rotfruktsgratäng ( potatis, rotfrukt, palsternacka, rödbeta, morot, blomkål, purjolök) 
 
Nu ska den här mamman ligga i sängen med datorn och bara slappa...om min familj tillåter detta. Men jag måste för jag har sjukt ont i mitt huvud och har haft det i över en vecka nu