Nu har vi varit och grejat på stan....

Åkte till stan med Tommy, Susie och Jason. Vi försökte få bord på Harrys men det var helt omöjligt efter ett tag hamnade vi nere på Bodegan där vi åt och killarna tog en öl till maten. Käkade en nacho tallrik, jätte gott var det och mycket mat. Fast det hade suttit fint med nån grillad köttbit men men, trevligt hade vi. Alize och mamma kom förbi Bodegan, de hade varit och spelat minigolf.

Sen gick vi upp till stan där både jag och Billy lyckades hitta varsit par jeans. Mina hade kostat 600 kr och jag köpte dom för 100 kr på rean, baggy jeans var det. As goa, kanske inte världens snyggaste men riktigt goa.

När vi kom upp till torget träffade vi mamma och Alize igen. Alize hade hoppat sån där bungy jump- sele med studsmatta under. Hon tyckte det var jätte kul. Sen tog vi lite lotter innan vi åkte hem.

Gött att bara vara ute så och äta och ha det trevligt med vänner. Träffade Andreas och Sanna också eller de stannade till med bilen. Andreas satt och "dunkade plåt". Nu ska jag och Billy titta på film, han ska la bara se färdigt sporten först

Kommentarer :

#1: Sanna

Ja vad fan, har man ingen raggarbil får man dunka volvoplåt ;)

skriven

Kommentera inlägget här :