Snor Hosta feber

Mån 29 Mars

Fan vad jag hatar denna jävla förkylningen. man blir ju inte lite trött eller så av att ha feber och as snorig. Följde Alize till bussen i morse och när jag kom hem igen lät jag som Olga 97 ungefär. Kunde knappt andas, det var as jobbigt. Känns ju kul att jobba tio timmar idag då, skit kul. Men det är tvunget, bara att ge sig iväg. "Ingen rast ingen ro bara gno bara gno".

Har sovit dåligt inatt, Alize somnade sent igår för hon var hungrig. Hon klagade på maten hos pappa och att hon inte var mätt. Så hon fick lite macka och oboy, sen somnade hon och vaknade igen när vi andra sov som bäst. Sen kunde hon inte sova i sin säng så hon fick knö sig ner hos oss. Man sover ju inte jätte skönt, tre pers i en säng. Men det fick ju gå.

Tänkte äta lite här nu innan jobb och kanske beställa lite kläder.

Alize var så rolig i morse, hon var på väldigt bra humör. Hennes leggings hade snurrat lite på benet så sömmen var på framsidan av benet. Så sa hon " Mamma, vi har ett tekniskt fel här" och pekade på benet.

Det kändes bra igår när Micke lämnade Alize. Vi kunde verkligen prata och det kändes som att han verkligen lyssnade och förstod. Det känns så bra när vi är på samma sida

Kommentera inlägget här :