30 nov- Sista november

Japp så vart det snart december, nu går det undan mina vänner. Fast i år njuter jag faktiskt mycket av julen. Julklappar till barnen är klara, ska bara beställa två till på nätet. Sen har vi köpt lite grann från barnen till dom vuxna i familj/släkten. Känns så onödigt att köpa till oss vuxna. Någon liten bra-att-ha sak eller något gott att tugga på...något litet kan man ju ge varandra(vuxna) men annars tycker jag att det är bättre att köpa till barnen.
 
Om man ska gå efter datum så var det idag för ett år sedan som jag arbetade min sista dag. Hade bakat mjuk pepparkaka som jag bjöd på. Men om man går på vecko dagar så var det idag som jag blev inlagd på sjukhuset på grund av min "pain in the ass"....ja ja ni får la skratta mina enorma hemorojder...sådär jag sa(skrev) det. Tog bara ett år för mig att kläcka detta fruktansvärda. Jag låg på sjukan efter att mamma hade kört upp mig och grät för att jag hade såååå ont. Jag grät även sen för att Alize hellre ville leka med en kompis än att komma....men sen kom hon upp iaf.
 
Jag låg i en sjukhus säng med ljusstakar i fönstret och tittade på Idol finalen, samtidigt som jag fick morfin spruta i låret.
 
Men idag står annat på schemat, idag ska jag snart iväg och jobba ett par timmar. Sen ska jag hem, invänta Billy för att sedan åka och handla inför kalaset
 
Detta goda köpte jag av Carina igår på julmarknaden
 
 

Kommentarer :

#1: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Tack snälla:)

skriven
#2: Maria - mamma till Liam ☆

ja helt otroligt att det är december imorgon. känns som att 2012 började igår...

skriven
#3: Endolia

Tack för din kommentar.
Haha trevligt med folk som bjuder på sig själva! :)

Tänkte fråga dig. Är skorporna väldigt torra och smuliga? Vissa skorpor är ju lite "mjukare" haha du förstår säkert vad jag menar

Svar: hej, vet inte har inte provat dom ännu. men ja jag förstår vad du menar;)
Anna

skriven
#4: Linn

- eller hur! :)

skriven
#5: Jonnié Jonsson

japp o de funkar riktigt bra Me gruppen

skriven

Kommentera inlägget här :