31 Juli- Åskväder

Oj vad det åskade i natt och blixtrade. Vi vaknade av att åskvädret var precis ovanför oss. Joey vaknade och var väldigt rädd, han darrade och var lite ledsen. Gick ner och väckte Alize som ju inte hör ett smack i sitt rum i källaren men hon lade sig på soffan. Vi drog ut alla sladdar vi kunde och sen stog vi och tittade ut mot himlen. Det lyste upp hela himlen.
 
När det åskade som mest så gick ett billarm igång, fatta vilket tryck det var i den smällen då.
 
I morse när vi vaknade hittade vi en hög med hagel nedanför våran trappa. Känns ju lite skumt att sitta och sola i trädgården och bredvid är det en hög med hagel. 
 
Jag och Billy och barnen tänkte ätit kvällsmat på stranden igår men det regnade så idag ska jag och Billy gå ut och äta istället. Mamma kommer hit om en stund och ska ta med sig barnen så att jag får lite egentid. 
 
Har så mycket jag vill göra, får se hur mycket jag hinner innan Billy slutar jobbet. En lång promenad med Agne får det bli. Tänkte även sätta upp en hylla i köket och tänkte måla om Joeys byrå, bord och våran bokhylla. Har snöat in på att bara ha vita möbler nu.
 
Igår tittade vi på filmen Croodarna. Den var rolig, min typ av humor så jag skrattade mycket.....
 
 

Kommentera inlägget här :