29 juni- LÖRDAG

Vi åkte faktiskt till stranden igår, jag och barnen. Trots att det var mulet och blåsigt. Men ju närmare vi kom stranden så förstod vi att det var här det fina vädret var.
 
Det fanns inte ett moln påhimlen, dock blåste det en hel del men vi satte oss nedanför klipporna där det var lä. 
 
Vi hade fika med oss och Joey bakade sandkakor som han så fint hällde ut över hela våran filt. Alize, the tweenie skrek som bara den när det krasade mellan tänderna när hon åt bulle.
 
Alize lade sig på filten med sin nya mobil och solade medans jag sprang och jagade Joey som en tok. Visst är det mysigt att vara ute på utflykt med sina barn men det blir mycket spring och inte direkt att man som mamma får ligga ner och ta det lugnt. Boken jaghade med mig var ju bara att glömma
 
På kvällen var det kalas för min kusin Kajsa som fyllde 25 år. Det bjöds på otroligt goda pajer som Kajsa hade lagat, sallader och bröd. Till efterrätt fick vi en supersmarrig tårta med maräng, glass(tror jag) och dajm, toppad md jordgubbar. 
 
Våran goa Sally var där (kusinbarn) man blir helt varm i kroppen när man ser henne, hon är lika gammal som Joey fast hon är född i feb och Joey i December så det skiljer ju ett par månader på dom. 
 
Dom var så söta tillsammans. Sprang omkring, men jisses vad töser är lugnare än små pojkar. 
 
Alex (min kusin) satte en "tatuering" på Sallys arm, då skulle ju naturligtvis Joey ha också. Han sträckte fram armen och fick en. Men blev helt förstörd, skrek och gapade som en jag vet inte vad. Vi förstod inte vad det var innan efter sen stund när Sally fick en till fast med samma motiv som Joey hade, då blev han glad och gick stolt och visade armen för alla kalas gäster. Det var det som var grejen, han ville ha samma motiv som Sally. 
 
Vi har väldigt bra relation vi kusiner, har alltid haft. Så mitt kusinbarn (och ett är på väg :) ) känns nästan som syskonbarn för mig. Just för att vi står varandra så nära. Vi har vuxit upp tillsammans, våran mormor/farmor och morfar/farfar hade oss barnbarn jätte mycket ute i stugan när vi var små så därför tror jag att vi fick starka band. 
 
Nu tänkte jag gå in till stan...eller till garaget och ge min sambo frukost. Regnet hänger i luften så jag får gå fort

Kommentarer :

#1: Fröken M

Gud va härligt !! jag längtar tills vi kommer iväg och kan spendera en dag på stranden för första gången i år ! Nu åker vi visserligen till turkiet om 2 v. men faktum är att jag längtar efter svensk högsommar oxå !! :) Snacka om "krav" va ? ;)
Kram

skriven

Kommentera inlägget här :