Jisses vilken dag

Tors 19 maj
Ibland känns det som att mitt liv är en film, en film som är en blandning mellan komedi/parodi/hysteri och kaos. 
Att vi igår kväll blev osams hela familjen för att tonårsdottern ska packa en resväska...en väska som jag fick åka och hämta hos min kusin Kajsa kvällen innan avresa. Hade dock en mysig kväll med kaffe och prat på Kajsas fina balkong. 
Idag var jag med båda barnen på tågstationen strax innan kl 07.00 för att lämna av och vinka hej då till tonårstösen. De åker med sin klass till Tyskland där alla elever får varsin egen värdfamilj som de ska bo hos. Sen ska de besöka en skola och göra olika dagsutflykter. Var väldigt nervös när jag släppte av henne. Hon ringde innan och var jätte glad och mådde väldigt bra. Hennes tyska familj är jätte trevlig. 
Efter det åkte jag och Joey till vårdcentralen då han skadade sitt finger igår på förskolan. Idag var det lila, har en väldigt konstig form och han kan inte böja det eller räta ut det helt rakt, gråtit hela natten. Träffade en sköterska som gav oss en läkartid. Åkte hem till mamma emellan då hon hade trampat ner foten i en grop och kunde inte gå. Upp till akuten med henne och sedan tillbaka till läkaren med Joey. Läkaren skickade oss till röntgen, träffade mamma snabbt på akuten då hon hade varit på röntgen. 
Joey blev röntgad vilket tog tid för det var svårt att få bra bilder då d inte kunde räta ut fingret. Visade sig att inget var brutet som tur var, nu ska vi se i helgen. Får han inte tillbaka rörelsen så ska vi tillbaka och tills dess ska fingrarna vara tejpade. 
Hämtade upp mamma då hon var klar, inget brutet där heller men starka tabletter och även lindning. 
När vi väl kom hem sov vi en hel timma, totalt slut. Joey har mest varit ledsen idag för att han missade uteleken på förskolan

Kommentarer :

#1: malin

who! vilken dag du haft!! :O :S

skriven
#2: Fröken M

Stackars joey !
Det är allt annat än kul när de små gör sig illa !
Vi har vart hos farbror doktorn med V två gånger senaste veckorna. Först blev han biten i ryggen så vi fick åka in och kolla om han behövde en stelkrampsspruta eftersom vi snart ska på semester och det hade gått hål av bettet.
Andra gången hade de lekt pirat och kastat sten.
Viggo fick en i huvudet och blodet forsade så det blev en tur till akuten...
LAGOM KUL !!?

Svar: Nej fy vad tråkigt 😕
Anna

skriven

Kommentera inlägget här :