Med hälsa i fokus

mån 29 jan
 
Då var det ny vecka. Helgen? Hmmm, i fredags blev det AW med liveband. Vi strtade nere på Billys jobb där vi fick låna relaxavdelningen. Det blev goa drinkar och pizza. Sen bar det av till Backstage för att titta på Järnet. Där vart det tequila och mer drink. Träffade många vänner. 
 
Lördagen blev en promenad in till stan för att hämta bilen sen hämtade vi Joey som var med farmor på hundutställning. Blev en lugn dag hemma, packade lite och fick sovit mitt på dagen. God mat på kvällen. 
 
Söndag, det kom hit folk och tittade på vår bostad. Vi fick plockat ner Joeys säng och lagt ut den till salu. En bilsäng ifall ni vet någon som är intresserad. 
 
Jag har ju börjat ha hälsa som fokus. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt, jag är ute efter en stark, hälsosam och uthållig kropp. Jag "fuskade" med gott samvete i helgen. Blev rejäla portioner med kött och grönsaker och sås. Blev Nocco, fika, choklad. Jag mår bra av att "fuska" eller som jag säger det, unna mig. Jag måste få göra det för att må bra. Jag tänker på att äta bra mat under veckorna, protein, bra fetter, lite socker, kolhydrater. Äter flera mål mat om dagen för att slippa få dippar och äter bra inför och efter träning. Då det fungerar bra så unnar jag mig lite extra på helgerna ifall jag är sugen. Kaffe är även en annan sak som jag har valt att inte plocka bort då mitt huvud behöver kaffe. 
 
Men jag mår bra såhär och jag tror att det är grejen. Man ska helt enkelt hitta vad som passar en själv, vad man själv mår bra av. Sen är ju alltid tips och råd bra. Som tex så tar jag gärna emot tips på goda och hälsosamma frukostar då jag älskar frukost. Även kvällsfika och mellanmål behöver jag bra tips på. Så bara ös över med era bästa tips och recept. 
 
 
Susie och jag <3 
 
 

Kommentarer :

#1: Linda

Men åååh en härlig AW förgyller verkligen livet.
Svar: Åh klicka på min länk i inlägget och kolla och läs igenom. Kolla på filmerna. Idag så är ju detta ett val man kan göra på gymnasienivå, på min tid så fanns ju inte detta alternativet. Hoppas att hon kan hitta något som passar! Tråkigt att ha den känslan, med den känslan så försvinner ju också motivationen att studera om man inte trivs.

skriven
#2: Linda

Svar: Men ja så himla snygga o bra kvalité på underkläderna verkligen!

skriven
#3: Camilla

Samma här, vill oxå bli frisk och hälsosam! Inte smalast på beachen. Men visst, kan jag få en lite bättre..eh..passform så blir jag ju inte ledsen för det. Har dock svårt att hålla mig på banan, trillar lätt av och tappar fokus :/

skriven

Kommentera inlägget här :