Som ett utsketet äpple

tis 2 januari 2018
 
Då har 2018 dragit igång...
 
Vi hade jätte trevlig nyår hemma hos Peter och Kajsa. När vi hade kommit hem var J uppe i varv, de andra två familjemedlemmarna somnade gott men jag försökte natta J som var hostig och snorig och hade jobbigt med sina ögon. Så vi provade att sova i sängen och soffan...han skrek och var på riktigt dåligt humör. Tillslut somnade han heltt utmattad strax efter kl 05 på morgonen. 
 
Sedan blev hela måndagen väldigt seg. Vi hyrde den senaste Bilar filmen och låg i soffan hela familjen och tittade på den. Sen skulle vi som alla andra i Sverige, åka och köpa pizza. B ringde och beställde och nitlotten föll på mig och J att åka och hämta, 40 min skulle det.
 
Efter att ha stått och väntat i två timmar och frågat/skällt och ifrågasatt pizzabagaren FYRA GÅNGER!!!!! så struntade vi i vår beställning och åkte till en annan pizzeria där det tog typ 15-20 minuter tills vi hade vår mat. Jag var helt slut, as svettig, trött och såg hur hela min goa slappar kväll var total förstörd. Så när jag kom hem så knäckte jag mig och tårarna bara sprutade. 
 
När det var dags för nattning så vägrade J att sova, han var så trotsig och jobbig så jag trodde att jag skulle bli tokig. A (stora barnet) stack ut ganska sent på kvällen, skulle träffa kompisar och sedan åka till sin pappa.
 
Min "dröm" var att lägga mig i soffan och titta på serier och äta Ben and Jerry men det blev ju inte så. 
 
Runt 23 tiden fick jag J att somna och då kändes det som att det var lika bra att jag la mig också. Mitt i natten vaknar jag och får en otäck känsla, ringer min dotters pappa. Då var han ute och letade efter henne.
 
Jag var så trött och så hysterisk så jag känner inte igen mig själv....
 
Dottern dök upp välbehållen och jag somnade la om runt kl 3 igen....snark.....
 
Så startade mitt nya år. Känner mig som ett utsketett äpple. 
 
Känns som att jag har huvudrollen i en galen och hysterisk parodi/komedi
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: malin

men jösses!!! vilken start på året.. känns som de bara kan bli bättre va? styrkekramar till dig!! <3

skriven

Kommentera inlägget här :